dinsdag 29 oktober 2013

Halloween Horror Movie Marathon

If you want to read our blog in another language, use the button on the right! >>>>

Hi there!

Vandaag geven wij jullie, zoals de titel al zegt, een lijst voor een Halloween Horror Movie Marathon!
Stel er wordt geen gaaf Halloween feest gegeven in de buurt of je ziet het gewoon niet zo zitten om te gaan? Wat is dan leuker dan alleen, met je vriend(in), of vrienden enge horror movies te gaan kijken?
Wij hebben een selectie gemaakt uit een aantal enge films, sommige zijn gericht op Halloween en andere niet. 

Tips voor een echte Halloween sfeer?
  • Doe je lichten uit, kijk de film in het donker! 
  • Bang in het donker? Steek een paar kaarsen aan, het liefst natuurlijk uitgehakte pompoenen!
  • Zorg dat het helemaal stil is in huis, geen broers of zussen die te harde muziek op hebben staan of ouders die door de film heen praten.
  • En niet te vergeten: de lekkere hapjes die je binnenkort op onze blog kan vinden!
Klaar voor de films?
Halloween: John Carpenter's Halloween
Halloween II: The Nightmare Isn't Over
Halloween III: Season of the Witch
Halloween IV: The Return of Michael Myers
Halloween V: The Revenge of Michael Myers
Halloween VI: The Curse of Michael Myers
Halloween H20: 20 Years Later
Halloween: Resurrection

De film serie Halloween kan natuurlijk niet ontbreken op halloweenavond! Voor iedereen die Halloween niet kent, hier een beschrijving van Halloween: John Carpenter's Halloween:
De zesjarige Michael Myers vermoordt op een brute wijze zijn zus Judith met een keukenmes. Hij wordt opgesloten in een inrichting, maar ontsnapt vijftien jaar later. Al die tijd in de inrichting heeft hij geen woord gesproken en geen emotie vertoond. Hij zet koers richting zijn geboortedorp Haddonfield en blijkt het voorzien te hebben op babysitter Laurie Strode en haar vriendinnen Annie Brackett en Lynda van der Klok. Myers psychiater, Sam Loomis, probeert intussen mensen te overtuigen van de monsterlijkheid van zijn patiënt die zo snel mogelijk gevonden en weer opgesloten moet worden.


















Voor iedereen die niet van films houdt die al verouderd zijn, maar wél benieuwd zijn naar de Halloween serie: Rob Zombie heeft een remake gemaakt van deel I en deel II van de filmserie! Het verhaal is natuurlijk iets aangepast en er zijn betere technieken gebruikt.

Halloween (2007)
Halloween II (2009)

Trick 'r Treat
Dit is de laatste Halloween film in deze blog, Trick 'r Treat gaat over vier met elkaar verweven verhalen die plaatsvinden op Halloween: Een alledaags schoolhoofd geeft een geheim leven als seriemoordenaar, een college maagd heeft misschien net de ene juiste jongen gevonden, een groep tieners halen een gemene grap uit, en een vrouw die de nacht verafschuwt moet kamperen met haar vakantie-geobsedeerde man.


























Hier nog een lijstje met andere spannende en enge horror movies!
The Conjuring
Paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren helpen een gezin die geterroriseerd wordt door een duistere aanwezigheid in hun boerderij.

1408
Een man die gespecialiseerd is in het ontmaskeren van paranormale gebeurtenissen checkt in de legendarische kamer 1408 in het Dolphin Hotel. Al snel tijdens zijn verblijf krijgt hij te maken met echte paranormale terreur.

Possesion
Een jong meisje koopt een antieke doos op een yard sale, niet wetende dat binnenin de doos een collectible leeft, een kwaadaardige oude geest. De vader van het meisje werkt samen met zijn ex-vrouw om een manier te vinden om de vloek op hun kind te beëindigen 


























Insidious
Een familie kijkt naar een manier om boze geesten te voorkomen door hun comateuze kind naar een gebied genaamd The Further te sturen. 
Sinds kort is deel II van Insidious uitgekomen, Insidioud: Chapter 2, om een spoiler te voorkomen zullen wij hier geen informatie over geven!

[Rec]
Een tv-reporter en cameraman volgen hulpverleners in een donker appartementengebouw en worden snel binnenin opgesloten met iets angstaanjagend.
Er is ook een deel II van [Rec], [Rec] 2, met dezelfde redenen als hierboven zullen wij geen informatie geven over deze film! 



Laat ons weten hoe jullie halloweenavond eruit gaat zien! Nog tips voor enge films? Please let us know voor ons eigen halloweenavond!

'xx Esmeda's



Geen opmerkingen:

Een reactie posten